Διοργανωτές

oeb_small

Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) είναι η πλέον αντιπροσωπευτική εργοδοτική οργάνωση του τόπου, πολιτικά ανεξάρτητη, με αποστολή να προωθεί και να υπερασπίζεται τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Κυπριακών επιχειρήσεων στην Κύπρο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και διεθνώς.

Η ΟΕΒ αναγνωρίζεται σε όλα τα επίσημα βήματα, επιτροπές, συμβούλια, φόρουμ και θεσμούς, ως ο κατ’ εξοχήν φορέας της εργοδοτικής άποψης, και εκφραστής της επιχειρηματικής φωνής. Καταστατικοί στόχοι ύπαρξης της είναι η συνεχής οικονομική και κοινωνική πρόοδος του τόπου, η αποτελεσματική συμμετοχή της χώρας στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην ΕΕ που επηρεάζουν την οικονομία, η προαγωγή της ελεύθερης ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η προώθηση της καινοτομίας και της ισότητας των φύλων, η προαγωγή της γυναικείας επιχειρηματικής δραστηριότητας και η αναβάθμιση του επαγγελματισμού, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων στην Κύπρο.

green_hemisfer-4

Η εταιρεία GREEN HEMISFER Ltd διαθέτει πολυετή γνώση και εμπειρία στην οργάνωση υψηλού επιπέδου εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων σε Κύπρο, Ελλάδα και Βαλκάνια.

Από το 1993 στον χώρο των εκθέσεων, η εταιρεία έχει πετύχει μία σειρά από καταξιωμένες εκθέσεις και συνέδρια – εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την εταιρεία με μεγάλη επιτυχία, αλλά και με άλλες δραστηριότητες όπως επιχειρηματικές αποστολές Β2Β, εκδόσεις περιοδικών και παραγωγή διαφημιστικών εντύπων. 

 

Το σύνολο των δραστηριοτήτων της Green Hemisfer Ltd, η πολυετής γνώση και εμπειρία της στην οργάνωση υψηλού επιπέδου εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων και η υπευθυνότητά της, την έχουν κατατάξει στις υψηλότερες θέσεις του χώρου της.

For further information please visit our company website:

www.greenhemisfer.com

 

Ωράριο Λειτουργίας

Παρασκεύη

27/3/2020

από τις 16:00 – 22:00

Σάββατο

28/3/2020

από τις 12:00 – 22:00

Κυριακή

29/3/2020

από τις 12:00 – 21:00